Kurv

VORES VISION & MISSION

Vores vision er at skabe en bæredygtig fremtid.

På baggrund af vores værdier har vi en mission om at skabe et bæredygtigt luksusbrand, der designer tidløse og klassiske styles for miljøbevidste kvinder, så de kan klæde sig stilfuldt og etisk på.

Bæredygtighed er grundstenen og selve fundamentet for Nordenstjerne’s dannelse. Bæredygtigt design og produktion, er udelukkende måden vi ser nutiden og vores fremtid på. Vi forpligter os til at være ærlige, ansvarlige og have en positiv indvirken så vi kan være løsningen i dag, der beskytter mennesker, vores planet og alle dets skabninger i morgen. Det handler for os om, at fortage beslutninger med kærlighed og omtanke – og arbejde derefter.

Vi er et nyt brand der er pionerer indenfor bæredygtighed. Vi er hvad du som forbruger – og beboer af vores planet – bør kræve af virksomheder.

HÅNDVÆRK & DESIGN

Vi bruger højkvalitets vintage-stoffer der er nøje udvalgt efter kvalitet og design.

Vi henter vintage stoffer fra små som store modehuse og giver dem nyt liv. Stofferne er som udgangspunkt minimum 10 år gamle for at sikre, at vi ikke køber deadstock. Dog kan vi komme ud for stoffer vi ikke kender producentåret på.

Deadstock er industri betegnelsen for resttekstiler der er blevet overproduceret, da modehuse har overvurderede deres behov.

Dog er der de seneste år blevet spekuleret i deadstock og modehuse har bevidst overproduceret tekstiler for, at kunne skabe en senere indtjening på disse.
Ved udelukkende at bruge ældre vintage stoffer kan vi garantere, at vi ikke er indirekte medvirkende til, at opretholde den overproduktion som modeindustrien har skabt. 

stof baeredygtighed scaled e1628875745406

mere end et fashion brand

Hvis du vil vide mere om Nordenstjerne og blive holdt opdateret om vores fremtidige aktiviteter og nyheder, kan du dele dine kontaktoplysninger herunder, så tilføjer vi dig vores mailingliste.

*Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage vores e-mails. For mere information, læs vores privatlivsspolitik.