Kurv

Om Nordenstjerne

Nordenstjerne står for

Eksklusive, tidløse designs – Vi vil det unikke og ekstraordinære

Håndværk i særklasse – Af respekt for god kvalitet

Social ansvarlighed – Kun lokal og etisk fremstilling

Et grønt værdisæt – Stærkt fokus på klima og miljø

om-nordenstjerne-1

Vores design

Vi bruger højkvalitets vintage-stof, nøje udvalgt og givet nyt liv. Vi bruger også tekstiler lavet ved upcycling – f.eks. nylontekstiler udvundet af affald fra land og hav, der smeltes og genspindes. Sådan giver nyt tøj renere verdenshave.

Ved at producere lokalt undgår vi lange transportveje, og sikrer et minimalt CO2-aftryk på planeten. Samtidig sikrer vi også gode, ordnede forhold for de mennesker, der syer vores tøj.

Vores filosofi

Nordenstjerne står for høj etisk standard og et grønt mindset. Vi bekymrer os for miljøet, klimaet, klodens ressourcer og menneskers ve og vel. Vores tøj skal kunne bæres med ren samvittighed.

Vores kunder fortjener det bedste. Vi designer unikke pieces, der holder og som skaber glæde.

Hvem er vi?

Alissia er designer og skrædder, og tager sig af alt, der har med Nordenstjernes produkter at gøre. Hendes mål er at give kvinder følelsen af at være den bedste version af sig selv. Når du får et stykke kvalitetstøj på, som har den helt rette pasform, som er lavet i et lækkert materiale, hvor designet decideret løfter din selvfølelse, så er du klar til at møde verden i et helt andet state-of-mind. Det er sjældent at vi bevidst erkender, præcist hvor magtfuldt et værktøj, vores påklædning er. Netop dét vil Alissia gerne minde kvinder om.

nordenstjerne-alissia

Jacob er ph.d i kemi med speciale i materialer og miljøteknologi. Han har for eksempel arbejdet med hvordan menneskeheden kan finde erstatninger for fossil råolie. I Nordenstjerne er Jacob dels ”talnørden”, men også videnskabsmanden. Hans faglige konklusioner vejer tungt i det faktabaserede grundlag for den bæredygtighed, som Nordenstjerne drives frem af.

nordenstjerne-jacob

Kategorier

category kjoler
Unique Editions
ECONYL
ECONYL®
category kimonoer
Frakker & Jakker

Hold mig opdateret